0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Schiedam

Wespen in Schiedam?

Kunt u geen glaasje frisdrank meer nemen zonder geterroriseerd te worden door wespen? Bent u het helemaal zat en wilt u af van deze plaagdieren? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder in. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar in Schiedam en omgeving. Met vele jaren vakkennis bestrijden wij de wespen grondig. Onze medewerkers informeren u graag over onze moderne technieken en methodes.

Voorkom een wespensteek

In een situatie waarin een wesp zich bedreigd voelt kan het dier erg gemeen steken. Soms zelfs meerdere keren achter elkaar: de angel van een wesp valt na één steek namelijk niet uit. Dit kan voor veel angst zorgen. Wilt u voorkomen dat u gestoken wordt? Hier zijn een paar tips die u kunt opvolgen:

  • Probeer de wespen niet weg te slaan met uw blote hand of een vliegenmepper. In deze situatie voelen de dieren zich bedreigd en steken ze juist.
  • Probeer zoetigheid zoveel mogelijk in huis te houden, met alle deuren dicht. Zo worden wespen niet gelokt naar u of uw glaasje prik.
  • Probeer in de zomer niet veel parfum te gebruiken. Niet alleen u, maar ook wespen vinden de lucht van parfum aangenaam.
  • Gebruik altijd een rietje als u een glaasje fris neemt. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties, zoals het doorslikken van een wesp.

Blijft u liever helemaal uit de buurt van wespen? Wij begrijpen dat. Laat ons daarom het vuile werk opknappen! Neem vrijblijvend contact met ons op via 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606