0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Schiedam

Tapijtkever

Misschien ben je zelf ooit weleens een tapijtkever tegengekomen. Klein, met een zwart of veelkleurig schild, zul je hem snel herkennen. De volwassen tapijtkever is, behalve dat hij er vervaarlijk uitziet, geen enkel probleem. Het zijn de larven die kopzorgen meebrengen. Deze diertjes eten namelijk het liefst wol of andere dierlijke producten. In een Nederlandse woning kan dat dode insecten betekenen, of kruimels brood en koek. Maar het kan ook dat de larve eens lekker in de gordijnen, uw kleding of het tapijt gaat zitten. Schakel voor snelle, professionele hulp in de regio Schiedam de door ons aangedragen professional in. Wij hebben ruime ervaring in het verdelgen van tapijtkevers en doen dit al jaren op een zorgvuldige, verantwoordelijke manier.

Tapijtkever bestrijden

Het nest van de tapijtkever bevindt zich doorgaans op een donkere, vochtige plek, met genoeg voedsel. Je vindt ze daarom vaak in de dakgoten, onder loszittende dakpannen of elders in de tuin. Zomers en in de lente, wanneer de volwassen tapijtkever zich voortplant en op zoek gaat naar nectar en stuifmeel, kan het insect ook naar binnen waaien. Als je, je huis niet goed schoonmaakt, kan het daardoor gebeuren dat de tapijtkever een nestje aanlegt zonder dat je het weet. Als dit eenmaal gebeurd is, kun je het beste zorgen dat je geen etensresten in het rond laat slingeren en dat je, je kleding zo nu en dan buiten in de zon hangt. De larven van de tapijtkever kunnen namelijk slecht tegen licht.

Aarzel in ieder geval niet om een professionele verdelger langs te laten komen. Tapijtkevers zijn vaak moeilijk weg te krijgen en het vergt tijd en kennis om ze effectief te verdelgen. de door ons aangedragen professional heeft dit in overvloed. Onze vakmannen horen graag van u.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606