010 - 600 11 10

Ongediertebestrijder nodig in Schiedam?

Tapijtkever

Misschien ben je zelf ooit weleens een tapijtkever tegengekomen. Klein, met een zwart of veelkleurig schild, zul je hem snel herkennen. De volwassen tapijtkever is, behalve dat hij er vervaarlijk uitziet, geen enkel probleem. Het zijn de larven die kopzorgen meebrengen. Deze diertjes eten namelijk het liefst wol of andere dierlijke producten. In een Nederlandse woning kan dat dode insecten betekenen, of kruimels brood en koek. Maar het kan ook dat de larve eens lekker in de gordijnen, uw kleding of het tapijt gaat zitten. Schakel voor snelle, professionele hulp in de regio Schiedam Ongedierte Meldpunt in. Wij hebben ruime ervaring in het verdelgen van tapijtkevers en doen dit al jaren op een zorgvuldige, verantwoordelijke manier.

Tapijtkever bestrijden

Het nest van de tapijtkever bevindt zich doorgaans op een donkere, vochtige plek, met genoeg voedsel. Je vindt ze daarom vaak in de dakgoten, onder loszittende dakpannen of elders in de tuin. Zomers en in de lente, wanneer de volwassen tapijtkever zich voortplant en op zoek gaat naar nectar en stuifmeel, kan het insect ook naar binnen waaien. Als je, je huis niet goed schoonmaakt, kan het daardoor gebeuren dat de tapijtkever een nestje aanlegt zonder dat je het weet. Als dit eenmaal gebeurd is, kun je het beste zorgen dat je geen etensresten in het rond laat slingeren en dat je, je kleding zo nu en dan buiten in de zon hangt. De larven van de tapijtkever kunnen namelijk slecht tegen licht.

Aarzel in ieder geval niet om een professionele verdelger langs te laten komen. Tapijtkevers zijn vaak moeilijk weg te krijgen en het vergt tijd en kennis om ze effectief te verdelgen. Ongedierte Meldpunt heeft dit in overvloed. Onze vakmannen horen graag van u.

 
 

Ons werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie en afspraken

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging