010 - 600 11 10

Ongediertebestrijder nodig in Schiedam?

Houtworm

Heeft u in Schiedam te maken met houtworm? Twijfel dan niet langer en neem direct contact op met Ongedierte Meldpunt. De houtworm kan namelijk veel schade aanrichten aan alles binnen én buiten uw woning dat van hout is. Daarbij kan u denken aan houten meubelen, draagconstructies en complete vloeren. Hoe herkent u het wanneer u te maken heeft met de houtworm, maar nog belangrijker; hoe komt u ervan af? Ongedierte Meldpunt is effectief in de bestrijding van deze lastige insectensoort.

Houtworm in de woning herkennen

De houtworm zelf is een larve van nog geen 3 centimeter lang, welke tevens vrijwel zijn hele leven te vinden is in houten constructies; grote kans dus dat u dit insect niet met het blote oog zult waarnemen. De houtwormkever of boktor legt haar eitjes in de naden van houten constructies en hier komen de witgele larven naar buiten. Vanaf de eerste dag doen zij niks anders als zich een weg door het hout boren. Na een periode van enkele jaren transformeert de houtworm zich tot houtwormkever en die komen dan via de zelfgemaakte gang naar buiten. Op dat moment zult u een klein gaatje met een diameter  van circa 0,5 centimeter aan de oppervlakte van het hout waarnemen.

Risico’s voor alles van hout

Kijk maar eens om u heen; we hebben behoorlijk veel houten meubelen en ander toebehoren in huis staan. De houtworm is gek op zogenaamd ‘zacht hout’ zoals vuren en grenen. Voornamelijk voor draagconstructies en uw vloer is houtworm verschrikkelijk, want de kleine gaatjes die zij in de constructie boren zijn vrijwel niet te dichten én het zorgt voor risico’s als u de houtworm niet op tijd hebt waargenomen. Omdat de houtworm zich snel kan voortplanten tot wel tientallen houtwormen op een kleine oppervlakte, kunnen deze insecten daarnaast zorgen voor een versnelde aantasting van alles met hout in uw woning.

De houtworm bestrijden; Ongedierte Meldpunt helpt je

Heeft u een vermoeden van houtworm in of direct rondom uw woning, dan is het zaak om in actie te komen. Ongedierte Meldpunt beschikt over effectieve middelen om houtworm in uw woning gericht te bestrijden en ervoor te zorgen dat u hier niet langer last van hebt. Houtworm in Schiedam? Schakel ons in voor directe bestrijding.

 

 
 

Ons werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie en afspraken

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging