0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Schiedam

Houtworm

Heeft u in Schiedam te maken met houtworm? Twijfel dan niet langer en neem direct contact op met de door ons aangedragen professional. De houtworm kan namelijk veel schade aanrichten aan alles binnen én buiten uw woning dat van hout is. Daarbij kan u denken aan houten meubelen, draagconstructies en complete vloeren. Hoe herkent u het wanneer u te maken heeft met de houtworm, maar nog belangrijker; hoe komt u ervan af? de door ons aangedragen professional is effectief in de bestrijding van deze lastige insectensoort.

Houtworm in de woning herkennen

De houtworm zelf is een larve van nog geen 3 centimeter lang, welke tevens vrijwel zijn hele leven te vinden is in houten constructies; grote kans dus dat u dit insect niet met het blote oog zult waarnemen. De houtwormkever of boktor legt haar eitjes in de naden van houten constructies en hier komen de witgele larven naar buiten. Vanaf de eerste dag doen zij niks anders als zich een weg door het hout boren. Na een periode van enkele jaren transformeert de houtworm zich tot houtwormkever en die komen dan via de zelfgemaakte gang naar buiten. Op dat moment zult u een klein gaatje met een diameter  van circa 0,5 centimeter aan de oppervlakte van het hout waarnemen.

Risico’s voor alles van hout

Kijk maar eens om u heen; we hebben behoorlijk veel houten meubelen en ander toebehoren in huis staan. De houtworm is gek op zogenaamd ‘zacht hout’ zoals vuren en grenen. Voornamelijk voor draagconstructies en uw vloer is houtworm verschrikkelijk, want de kleine gaatjes die zij in de constructie boren zijn vrijwel niet te dichten én het zorgt voor risico’s als u de houtworm niet op tijd hebt waargenomen. Omdat de houtworm zich snel kan voortplanten tot wel tientallen houtwormen op een kleine oppervlakte, kunnen deze insecten daarnaast zorgen voor een versnelde aantasting van alles met hout in uw woning.

De houtworm bestrijden; de door ons aangedragen professional helpt je

Heeft u een vermoeden van houtworm in of direct rondom uw woning, dan is het zaak om in actie te komen. de door ons aangedragen professional beschikt over effectieve middelen om houtworm in uw woning gericht te bestrijden en ervoor te zorgen dat u hier niet langer last van hebt. Houtworm in Schiedam? Schakel ons in voor directe bestrijding.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606