010 - 600 11 10

Ongediertebestrijder nodig in Schiedam?

Muizen en ratten in Schiedam

Vindt u overal etensresten in uw keuken? Heeft u overal knaagschade? Dan heeft u waarschijnlijk last van muizen en ratten in uw woning. Muizen en ratten zijn dol op eten en zoeken hier altijd naar. Wilt u af van deze knaagdieren? Neemt u dan contact op met een professionele ongediertebestrijder. In Schiedam of omgeving kunt u een beroep doen op Ongedierte Meldpunt. Wij helpen u graag!

Zelf actie ondernemen

Wilt u direct af van ratten en muizen, dan kunt u zelf een aantal dingen doen. Heeft u last van ratten, dan werkt rattengif vaak effectief. U kunt ook gebruik maken van een apparaat dat een ultrasoon geluid uitstoot. Hier kunnen ratten namelijk niet tegen. Dit en andere eigen middeltjes zijn online te bestellen.

Wilt u af van uw muizenprobleem? Maak gebruik van verschillende muizenvallen. De meest ouderwetse en bekende is een houten muizenval met een ijzeren pinnetje. Hier zet u een blokje kaas op en vervolgens wacht u rustig af tot een muis toehapt. Hoewel dit een oud middel is, kan dit zeker erg effectief zijn. Daarnaast zijn er nog andere muizenvallen te verkrijgen die eventueel een handje kunnen helpen.

Het is altijd een gok of een muizen- of rattenval helpt. Wilt u zeker weten dat uw ongedierteprobleem verleden tijd is? Neem dan contact op met een professionele ongediertebestrijder. Ongedierte Meldpunt heeft ervaren medewerkers die precies weten wat ze doen. Wij helpen u graag van uw knaagdierenprobleem af!

 
 

Ons werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie en afspraken

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging