0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Schiedam

Motten bestrijden in Schiedam

Treft u steeds weer nieuwe motten aan in uw woning of bedrijfspand? Wij helpen u graag. Motten zijn op zichzelf niet gevaarlijk, maar de larven die zij leggen kunnen zich in gestoffeerde elementen of textiel nestelen. Ook kunnen de larven aan fruit of meel eten. Mogelijk komt u zwarte larfjes tegen in pakken meel, bloem, fruit of diverse gestoffeerde onderdelen van uw interieur. Motten zijn lastig te bestrijden, omdat dit type ongedierte haar eitjes legt op plekken die niet altijd zichtbaar zijn.

Motten en larven herkennen

Motten zijn duidelijk zichtbaar en goed te herkennen aan hun bruine lichaam en goudkleurige vleugels. De eitjes en larven die voortkomen uit de motten zijn een stuk lastiger te herkennen. De larve wordt hoogstens een centimeter groot en heeft een lichtbruin kopje. De larven komt u vaak tegen op gevoelige plekken als textiel dat al een tijdlang op dezelfde plek hangt en niet is gewassen, gestoffeerd tapijt en rottend voedsel. Zelf is het één en ander te doen ter preventie van motten in huis:

  • Zorg voor een schone leefomgeving: Stofzuigen en afstoffen is belangrijk
  • Geef kleding en andere textielproducten periodiek een wasbeurt
  • Sluit ramen en deuren van de woning, zodat motten niet binnenkomen
  • Controleer voedingsmiddelen; is groente vers en zijn meel/bloem afgesloten

Een effectieve aanpak

Zelf motten bestrijden is een logische keuze, maar het zorgt niet voor een blijvend resultaat. Dankzij professionele technieken zoeken we op bekende en onbekende plekken naar eitjes en larven van de mot. Vervolgens bestrijden we de mottenplaag bij de bron voor het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact met ons op! de door ons aangedragen professional helpt u graag bij een mottenplaag in Schiedam.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606