010 - 600 11 10

Ongediertebestrijder nodig in Schiedam?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Schiedam?

Vliegend ongedierte kan in iedere woning voorkomen. Vooral muggen, vliegen en rioolvliegjes komen vaak voor. Een paar muggen, vliegen en rioolvliegen zijn erg vervelend, maar kunt u met een vliegenmepper zelf de baas zijn. Heeft u last van muggen, vliegen en rioolvliegjes in grote hoeveelheden? Dan helpt een vliegenmepper u niet meer! In Schiedam of omgeving kunt u dan het beste contact leggen met Ongedierte Meldpunt. Wij zijn al 15 jaar werkzaam in de regio Schiedam en helpen u graag van uw probleem af.

Rioolvliegjes

Rioolvliegjes zijn andere soort ongedierte dan de ‘gewone’ mug en vlieg. De naam zegt het al: rioolvliegjes leven het liefst in rioolbuizen of afvoerbuizen. Vliegen deze insecten in uw badkamer? Dan is dit vaak een teken dat u last heeft van een rioollekkage. Rioolvliegen leggen namelijk eitjes in rioolslib of troebel water.

Het is belangrijk dat u tijdig hulp inschakelt wanneer u ziet dat u rioolvliegjes in uw woning heeft. De dieren zijn namelijk erg schadelijk voor uw gezondheid! Rioolvliegjes zijn dragers van bacteriën of andere ziektes. Om te voorkomen dat u ziek wordt, is het belangrijk dat er tijdig afgerekend wordt met deze beestjes. Schakel daarom een professionele ongediertebestrijder in. Ongedierte Meldpunt is werkzaam in Schiedam en omgeving. Wij komen graag bij u thuis.

 
 

Ons werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie en afspraken

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging