0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Schiedam

Steenmarters in Schiedam

Een steenmarter lijkt een beetje op een kat: ze hebben dezelfde oortjes en zijn ongeveer even groot. De steenmarter beweegt zich ‘sierlijk’ voort: het dier heeft een huppeltje waarmee het zich heel herkenbaar maakt. Het dier kan maar liefst 1,5 meter ver springen. Wellicht lijken de diertjes schattig, maar niets is minder waar. De steenmarter kan namelijk voor enorme overlast zorgen. Heeft u een steenmarter in uw woning? Schakel dan direct een ongediertebestrijder in. Als u woont in Schiedam of omgeving, dan kunt u een beroep doen op de door ons aangedragen professional. Wij komen u graag helpen!

De overlast van een steenmarter

Bij enorme geluidsoverlast in uw woning denkt u wellicht niet meteen aan een steenmarter. Bij de hoeveelheid geluid die gemaakt kan worden door een steenmarter, kan eerder gedacht worden aan een inbreker die door uw huis loopt. Hoewel de steenmarter niets weg heeft van een inbreker, kan het dier wel voor veel schade zorgen. De gevolgen kunnen bestaan uit:

  • Stank- en lawaaioverlast;
  • Etensresten op de vloer;
  • Heel veel uitwerpselen;
  • Kapot gebeten kabels onder de motorkap van uw auto. Controleer dus altijd bij het vermoeden van een steenmarter de kabels van uw auto. Als de remkabel is doorgebeten kunnen er zeer gevaarlijke situaties ontstaan.

Een steenmarter is een beschermd dier in Nederland, dus een steenmarter mag niet gedood worden. Wel kan een ongediertebestrijder met de juiste papieren een steenmarter verjagen. Bel de door ons aangedragen professional in Schiedam of omgeving!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606