0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Schiedam

Kakkerlakken in Schiedam

Heeft u het vermoeden dat u kakkerlakken in huis heeft? Zelf actie ondernemen hiertegen wordt sterk afgeraden. De kans is namelijk groot dat u de plaag alleen maar groter maakt. Een kakkerlak doodtrappen zorgt juist voor verspreiding van de dieren. In een bedreigde situatie voor de kakkerlak, stoot zij haar eitjes af. Het verspreidingsgevaar wordt hierdoor dus alleen maar meer. Hoe u wel van de beesten afkomt? Contact opnemen met een professionele ongediertebestrijder. Woont u in Schiedam? Neem dan contact op met Ongedierte Meldpunt. Wij zijn werkzaam in Schiedam en omgeving.

De gevaren van kakkerlakken

Kakkerlakken zijn kleine insecten die niet kunnen bijten of steken. Toch kunnen kakkerlakken een risico vormen voor uw gezondheid. Kakkerlakken zijn erg onhygiënisch en kunnen allerlei ziektes en bacteriën met zich meedragen. Hier kunt u erg ziek van worden.

Wat kun je allemaal krijgen door kakkerlakken in huis?

  • Buikgriep;
  • Voedselvergiftiging;
  • Tetanus;
  • Polio.

Hoewel dit de ergste gevallen zijn, kan het geen kwaad om hierbij stil te staan. Het feit is dat kakkerlakken zorgen voor een ongezonde leefomstandigheid. Ziet u een kakkerlak lopen? Neem dan direct contact op met een professionele ongediertebestrijder. In Schiedam of omgeving doet u een beroep op Ongedierte Meldpunt.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606