010 - 600 11 10

Ongediertebestrijder nodig in Schiedam?

Mieren verdelgen in Schiedam

Mieren zijn nuttige beestjes voor onze tuin, maar ze kunnen wel degelijk zorgen voor veel overlast. In Nederland kennen we over het algemeen een tweetal mierensoorten: De tuinmier en de faraomier. Zoals de naam al doet vermoeden is de tuinmier een buitensoort; deze komt u bij uitzondering ook tegen op uw veranda/terras buiten, waar mieren voor overlast kunnen zorgen. De faraomier is gewend aan warmere omstandigheden en dit type komt dan ook voornamelijk voor in huis. Onder iedere omstandigheid zal de mier op zoek gaan naar zoetigheid.

Wat te doen bij een mierenplaag

Eén of twee mieren is niet zo erg, maar stel dat tientallen mieren tegelijkertijd over uw terras of door de keuken lopen. Een mierennest kan bij toeval op een plek vlakbij uw terras of huishouden terecht komen en hier voor veel overlast zorgen. Niemand zit te wachten op een mierenplaag, want deze beestjes dragen bacteriën mee én ze zorgen ervoor dat voedingsmiddelen worden aangevreten of rotten. Mieren verdelgen is voor het Ongedierte Meldpunt geen enkel probleem. Wij beschikken over totaaloplossingen om zowel de bron als de uitwassen van de mierenplaag te bestrijden.

Professioneel mieren bestrijden in Schiedam

In het geval van een mierennest of mierenplaag is het aan te raden gebruik te maken van vakkundige ongediertebestrijding. Mieren zijn slimme beestjes die zich doorlopend op nieuwe plekken weten voort te planten, waardoor problemen soms een tijdlang blijven aanhouden. Wij zorgen voor een effectieve bestrijding van de mierenplaag op alle plekken in én rondom uw woning. Schakel voor de bestrijding van mieren in Schiedam daarom het Ongedierte Meldpunt in. Wij staan direct voor u klaar!

 
 

Ons werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie en afspraken

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging