0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Schiedam

Schimmels en huiszwam bestrijden

Schimmels en huiszwam behoren tot de zogenaamde ‘verborgen gebreken’. Het is een probleem dat we voornamelijk terug zien komen bij oudere woningen met een slechte ventilatie en veel vochtige ruimtes. De schimmels ontstaan vaak in de kruipruimte, kelder of zolder, maar omdat de schimmel vocht vasthoudend is, breidt deze zich gemakkelijk uit naar andere ruimtes in de woning. Dat heeft gevolgen voor de algehele hygiëne in huis en de eigen gezondheid.

Een niet te onderschatten probleem

De huiszwam is een uitwas van vochtige ruimtes en dat op zichzelf is al niet goed voor de gezondheid. De huiszwam zorgt tevens voor een vies aanzicht en verminderd wooncomfort. De belangrijkste reden om huiszwam echter niet te onderschatten, is het gegeven dat deze schimmels de houten constructie van uw woning ingrijpend aantasten. Schimmels zorgen er namelijk voor dat het hout week wordt en naarmate dit zich weet uit te breiden naar nieuwe ruimtes, kan het zorgen voor ernstige problematiek. Reden genoeg dus om snel te handelen bij schimmelvorming aan muren, het plafond of andere elementen in uw woning.

Schimmels en huiszwam aanpakken

Bij de vorming van schimmels is het belangrijk om de betreffende ruimtes in uw woning zo snel mogelijk weer in oude staat te herstellen. Dat wil zeggen dat we weer een gezond wooncomfort creëren. Bovendien bestrijden we de bestaande schimmels met gespecialiseerde technieken en zorgen we ervoor dat deze niet kunnen terugkeren.

Wilt u direct gebruik maken van onze professionele service? Neem dan contact met ons op! Wij staan voor u klaar bij de bestrijding van schimmels en huiszwam in Schiedam.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606