010 - 600 11 10

Ongediertebestrijder nodig in Schiedam?

Schimmels en huiszwam bestrijden

Schimmels en huiszwam behoren tot de zogenaamde ‘verborgen gebreken’. Het is een probleem dat we voornamelijk terug zien komen bij oudere woningen met een slechte ventilatie en veel vochtige ruimtes. De schimmels ontstaan vaak in de kruipruimte, kelder of zolder, maar omdat de schimmel vocht vasthoudend is, breidt deze zich gemakkelijk uit naar andere ruimtes in de woning. Dat heeft gevolgen voor de algehele hygiëne in huis en de eigen gezondheid.

Een niet te onderschatten probleem

De huiszwam is een uitwas van vochtige ruimtes en dat op zichzelf is al niet goed voor de gezondheid. De huiszwam zorgt tevens voor een vies aanzicht en verminderd wooncomfort. De belangrijkste reden om huiszwam echter niet te onderschatten, is het gegeven dat deze schimmels de houten constructie van uw woning ingrijpend aantasten. Schimmels zorgen er namelijk voor dat het hout week wordt en naarmate dit zich weet uit te breiden naar nieuwe ruimtes, kan het zorgen voor ernstige problematiek. Reden genoeg dus om snel te handelen bij schimmelvorming aan muren, het plafond of andere elementen in uw woning.

Schimmels en huiszwam aanpakken

Bij de vorming van schimmels is het belangrijk om de betreffende ruimtes in uw woning zo snel mogelijk weer in oude staat te herstellen. Dat wil zeggen dat we weer een gezond wooncomfort creëren. Bovendien bestrijden we de bestaande schimmels met gespecialiseerde technieken en zorgen we ervoor dat deze niet kunnen terugkeren.

Wilt u direct gebruik maken van onze professionele service? Neem dan contact met ons op! Wij staan voor u klaar bij de bestrijding van schimmels en huiszwam in Schiedam.

 
 

Ons werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie en afspraken

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging