010 - 600 11 10

Ongediertebestrijder nodig in Schiedam?

Bedwantsen in Schiedam

Wordt u wakker met rode, jeukende vlekjes op uw huid? Zitten uw lakens vol met bloedvlekken? Dan heeft u last van bedwantsen en is het tijd om een ongediertebestrijder in te schakelen. Ongedierte Meldpunt is al vijftien jaar de ongediertebestrijder in Schiedam en omgeving. Neem gerust contact met ons op!

Bedwantsen bestrijden

Een bedwants is een klein diertje wat met het blote oog nauwelijks te zien valt. Het diertje is ongeveer 6 millimeter lang en is vooral in de nacht actief. Het dier voedt zich het liefst met mensenbloed, wat jeukende vlekjes veroorzaakt op uw huid. Een bedwants is in principe niet schadelijk, maar kan het zeker wel zijn. De dieren kunnen allerlei ziektes en bacteriën met zich meedragen, waardoor u erg ziek kunt worden. Ook kan het zijn dat de rode vlekjes beginnen te ontsteken of kunnen er littekens door ontstaan. Daarom is het belangrijk dat u, als u het vermoeden heeft dat er bedwantsen in uw bed kruipen, direct een ongediertebestrijder inschakelt. Ongedierte Meldpunt heeft veel ervaring in het bestrijden van bedwantsen. Met moderne technieken kunnen wij de bedwantsen goed zien en kunnen wij de dieren grondig bestrijden. Zo weet u zeker dat u weer een zorgeloze nacht kunt draaien.

 
 

Ons werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie en afspraken

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging