010 - 798 23 61

Ongediertebestrijder nodig in Schiedam?

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten komen voor in de vrije natuur en daarom heeft u er zelf doorgaans geen last van. Bij uitzondering kan u overigens te maken krijgen met één of meerdere van deze knaagdieren en dat kan onmiddellijk zorgen voor zichtbare schade aan uw tuin. De mollen en woelratten graven lange gangenstelsels in uw tuin en werken grond naar boven, waardoor aardhopen/molshopen aan het oppervlak ontstaan. Kiest u niet snel genoeg voor een bestrijding van dit ongedierte, dan kunnen problemen zich uitbreiden.

Mollen in uw tuin

Met name de mol kan erg veel schade aanrichten binnen de tuin. Dit relatief kleine beestje kan meterslange gangen graven en daarmee veel schade toebrengen aan het oppervlak van de tuin én daaronder. Door de gaten in de grond kunnen zich namelijk verzakkingen voordoen. Heeft u zichtbaar molshopen in uw tuin? Wacht dan niet te lang. Naarmate het gangenstelsel zich uitbreidt, heeft dit consequenties voor diverse onderdelen van uw tuin.

Woelratten bestrijden

Woelratten zien er heel anders uit dan mollen, maar qua gedrag verschillen ze niet heel erg van elkaar. De woelrat leeft het liefst langs rivieren, plassen en sloten. Bij uitzondering kiezen ze ook voor particuliere tuinen, bijvoorbeeld in de omgeving van een vijver. De woelratten komen zelden boven, maar kunnen ondergronds veel problemen veroorzaken. Zo knagen deze dieren wortels van planten en bomen én laten ze aardhopen achter aan het oppervlak. In het ergste geval tasten ze de fundering van uw vijver aan. Kies daarom bij een vermoeden van woelratten altijd voor professionele ongediertebestrijding.

Wilt u mollen- of woelrattenprobleem snel en vakkundig laten oplossen in Schiedam? Neem dan contact met ons op!

Ons werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie en afspraken

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Schiedam, Maassluis, Beijerland, Vlaardingen, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging