0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Schiedam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Schiedam

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten komen voor in de vrije natuur en daarom heeft u er zelf doorgaans geen last van. Bij uitzondering kan u overigens te maken krijgen met één of meerdere van deze knaagdieren en dat kan onmiddellijk zorgen voor zichtbare schade aan uw tuin. De mollen en woelratten graven lange gangenstelsels in uw tuin en werken grond naar boven, waardoor aardhopen/molshopen aan het oppervlak ontstaan. Kiest u niet snel genoeg voor een bestrijding van dit ongedierte, dan kunnen problemen zich uitbreiden.

Mollen in uw tuin

Met name de mol kan erg veel schade aanrichten binnen de tuin. Dit relatief kleine beestje kan meterslange gangen graven en daarmee veel schade toebrengen aan het oppervlak van de tuin én daaronder. Door de gaten in de grond kunnen zich namelijk verzakkingen voordoen. Heeft u zichtbaar molshopen in uw tuin? Wacht dan niet te lang. Naarmate het gangenstelsel zich uitbreidt, heeft dit consequenties voor diverse onderdelen van uw tuin.

Woelratten bestrijden

Woelratten zien er heel anders uit dan mollen, maar qua gedrag verschillen ze niet heel erg van elkaar. De woelrat leeft het liefst langs rivieren, plassen en sloten. Bij uitzondering kiezen ze ook voor particuliere tuinen, bijvoorbeeld in de omgeving van een vijver. De woelratten komen zelden boven, maar kunnen ondergronds veel problemen veroorzaken. Zo knagen deze dieren wortels van planten en bomen én laten ze aardhopen achter aan het oppervlak. In het ergste geval tasten ze de fundering van uw vijver aan. Kies daarom bij een vermoeden van woelratten altijd voor professionele ongediertebestrijding.

Wilt u mollen- of woelrattenprobleem snel en vakkundig laten oplossen in Schiedam? Neem dan contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Schiedam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Schiedam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606